plek -

playing : hang ten, the soundtrack of out lives

Hemma. Efter sju dagar spenderade på en strand i gassande sol måste jag säga att min mage, och resten (fast inte ansiktet så mycket) av kroppen är fantastiskt brun. Fia is back, in negerformat.

Tänkte lägga upp bilder  här, fast först måste laura lägga upp dom (ALLA, INGA UNDANTAG) på sin blogg så att jag kan kopiera dom haha. (Till Paula, om du vill kolla, amahleen.blogg.se - fast hon kanske är länkad..?)

Tufsan har vart här hos pappa i några dagar nu, hon verkar trivas riktigt bra här. En cool grej är att hon kan hoppa upp PÅ min gaderob. Först hoppar hon upp på en byrå och sedan vidare till en hylla på väggen och sen upp på gaderoben. Gissa om det dunsar när hon hoppar ner haha, det är typ 5 kilo som gör en kraschlandning i i alla fall några kilometer i timmen.

Det hann bli höst här under min vecka i utriket. Satt och mös vid kanalen och drack islatte idag när jag insåg att den kanske borde vart varm

Hoppas att Adam trivs bra med titeln nolla, att Kajsa och Lina är laddade inför Oslo och att Hampus kommer passa i uniform.


RSS 2.0