plek -

playing : tidvis, lars winnerbäck



Idag har jag jobbat i två timmar :) härligt! Onsdagskväll är ganska skön, då känns helgen så mycket närmare än tidigare...

Jag har köpt en stråhatt på tradera haha! Har satt in pengar men min mail funkar inte verkar det som så hoppas dom skickar ändå, får väl testa att maila senare igen. Priset landade på 5 kr! :D Lätt värt det.
Fast jag hoppas den passar.
Har ingen direkt uppfattning om hur stor eller liten den är, men hoppas på det bästa!

Har också skaffat en ny jacka, ett par jeans och ett par skor idag, passar på medans rean fortfarande är igång, men nu räcker det för denhär månaden.


Och igår köpte jag massa rengöringslotion och ansiktsvatten, apoteket har också rea minsann! Haha! Kändes lite skumt att gå iväg med en apotekpåse som nästan inte höll för att det vägde för mycket..!

Imorgon ska jag testa nya jackan, utevistelse på dagis är ett hårt prov vill jag lova! Skorna får vänta men byxorna, tänkte jag passa på att ha, måste töja ut dom så att jag kan sy in dom igen, haha! Dom är cheap monday fast sånna som ska sitta tajt men dom töjer sig och dom kunde vart en storlek mindre men det fanns visst bara tre par kvar eller något sånt. Så dom fick duga :)

Nu ska jag duscha och sen kommer mamma om ett tag för att äta semla för idag skulle Gustav fyllt 17♥ :)



playing : försvarstal, lars winenrbäck


Kollade runt lite på PSL och hittade detta, testa att räkna S:en! ;)




Jobb i två timmar imorgon, precis lagom, nu ska jag dricka lite te, ringa patrik och sen sova!


playing : cry baby, janis joplin


Kommer jobba typ 100 h denna månaden så ett jullov gjorde inte så mycket :) Fast har ju inte fått lönen från december än förståss, den kanske är lite tunnare. Hae jobbat 70 h nu men det känns inte alls som det. Vilket känns bra :)

Idag har jag fikat med Usama alias Pepparkakan och jobbat på Övergård, det var en helt ny lärare där, hon har bara jobbat sen i måndags och jag då. Jag hade helt klart mer koll än henne haha, lite kommer man allt ihåg sen fritidstiden :)

Sov värsta dundersömnen i natt. Den var hur tung som helst, var helt död när jag skulle gå upp 7o15 så jag gjorde inte det :) Kerstin på Storegård ringde opch väkte mig vid 9tiden, mycket bättre :)

Jag längtar så fruktansvärt mycket efter sommaren nu.. Jag vill ha klänning och skor och åka och bada och sola och köpa ny bikini. På tal om det, Beach 2009 säger jag bara.


playing : tretton trappor opp, lars winenrbäck


Jag kollade på filmen om Winnerbäck häromkvällen, i tisdags tror jag det var. Med solen i ögonen tror jag att det heter, vet inte säkert. Blev i alla fall inspirerad att söka efter han på Deezer och där hittade jag albumet Dans med svåra steg som jag lyssnar på nu, jag tycker verkligen om det.

Jobbade hela förra veckan. Idag var jag på Vallhamra, precis som förra veckan. Men resten av veckan är tom, däremot  är nästa vecka nästan smockad. Har bara måndag kvar, lite jobbigt att åka hela vägen till Kållered på onsdagen bara, men får dubbelt betalt :) så det är ok ändå.

I helgen kommer Paula till stan! Ska bli roligt att träffa henne igen!

Jag ska börja träna mer har jag bestämt, så att det blir värt att förlänga kortet sen när det inte kommer vara lika billigt längre, i februari...

Har fått en ny tränare hos hästarna nu med, är väl inte helt övertygad än.. Hon var inte mycket till hjälp direkt. T ex, jag tyckte att Bay var väldigt motvillig och inte slö med ostabil och inte helt igång liksom, hon hoppade nämnligen nästan över uppvärmningen (hallå?!) så han var inte alls beredd, så jag tänkte att hon kunde hjälpa till lite. Jag frågade vad hon tyckte att jag skulle göra och hennes svar var; äsch han är nog bara lite trött... Och sen gick hon. Jaha..?

Nu ska jag packa för att flytta till mamma och sen till Sats för lite SatsCore och lite gym, Satscore är bara i 30 minuter så det känns inte som om jag gjort något även om jag är helt slut så jag måste springa lite eller något också för det ska kännas värt. Imorgon blir det BodyBalance, älskar den klassen! Man är helt groggy när man åker hem sen haha!


playing : charlie charlie, a camp





Discover A Camp!

playing : amy macdonald, this much is true

Jag hörde klagomålen och jag ska skärpa mig :)

Igår var en väldigt trevlig kväll faktiskt, trotts den dåliga, eller okända, musiken som spelades på bottenplanet. Poppigt värre var det i alla fall.

Mitt rum ser hemskt ut, måste få upp min hylla på väggen så jag kan bli av med alla saker som ska upp på den. Det är någt av ett projekt att få upp en hylla i mitt rum för den väggen där jag ska sätta upp den är det meningen att man enkelt ska kunna ta ner för att slå ihop mitt rum och klädkammaren till ett större rum och därför är den väldigt tunn och då måste man använda sånadära speciella skruvar och vi har skruvarna men inte det man sätter fast dom med, det är något speciellt verktyg så mamma ska ringa våran snickare så får han komma och fixa det. Rekordmening!!



Denna bilden hänger på örjansvägens busshållplats, tänker man till, eller snarare låter bli, är den väldigt rolig.

 

RSS 2.0