plek -

playing : what have i done to deserve this, dusty springfield

Slutade tidigt idag, halv ett. Det var skönt att gå direkt efter lunchen

Har funderat på varför gummistävlar ska vara så breda hela tiden, måste ha ett par till belgien. Tretorn hade tydligen ett par som var ganska smala.


playing : fever fever, melody club

Nu har jag precis packar upp min väska, det var skönt att få det gjort.

Det knackade på en tjej precis och liksom bara stog där i någon sekund, hon såg typ ut som en Boråsare med blonderat hår... Svårt att beskiva i text, enklare muntligt. Jag fattade i alla fall ingenting till en början men sen såg jag kassarna. Det var maten som kom, jag hade helt glömt bort att den skulle komma. Har inte kollat vad det blir för mat i veckan än, såg massa lax och något kött. Det blir nog bra.

Jobbar bara till halv ett imon! Perfekt tid jag fick faktiskt. 730-1230. Underbart.

Var tillbaks på Månen idag, det är bra att jobba där.


playing : long last penpal, hello saferide

Jag har blivit LILA! Helt säkert! Haha!
Duschade precis och när jag kom ut ur duschen så ser jag att min mage ser sjukt brun ut, det var ju lite konstigt tänkte jag. Sen tittar jag liksom på sidan av magen, i  midjan, och där är jag lila! Haha!

Det måste vara mitt linne som har färgat av sig, det roliga är att det sitter skithårt, men det löser sig nog, vem kommer inte ihåg Viktoria Stålheims skor i tvåan eller när det nu var? Har i och för sig inte sett hennes fötter sen dess så vem vet, dom kanske fortfarande är blåa, röda och gula. Det hade ju vart ganska roligt. Men jag vill ju inte vara lila för resten av livet...

playing : if i don't write this song someone i know will die, hello saferide

Ja, jag har inte aning om hur det gick igår. Mina svar är hos lina, men har inte direkt brottom med att ta reda på det heller. Funderar på att åka ner och hämta dom strax, mest för att göra något. Pappa sa att det visst var fint väder ute.

Efter provet träffade jag lina och kajsa på maxi där vi fixade lite godis och annat. Sen hem till Lina som lagade potatisgratäng, och den var visst god Lina :), Erik kom och åt med oss och Linas mamma. Såg på Slumdog Millionare, den var bra. Blev lite sena med Earth Hour men det löste vi ganska bra i alla fall (?) Haha!

Sen kom Adam och fick med oss ut på stan. Hade kunnat bli hur kul som helst om man hade vart lite mer pepp. Erik skulle jobba också, öppning på Pressbyrån haha, så han åkte hem vid 12 eller något.

Sammanfattningsvis får jag nog säga att efter klockan 16:20 var det en bra dag.

playing : idioter, markus krunegård

Jag känner mig, nästan, helt frisk nu! Bara lite ont i halsen kvar! =D

Nu har jag hämtat mina älskade skor, samt fått en utläggning av min skomakare som talade om för mig att jag inte får ha på mig ett av paren utomhus... Han tycker även  att mocca är ett underbart material som är väldigt vackert och dessa två färgerna jobbar perfekt tillsammans. Det är verkligen roligt, och helt underbart! Tänk er den utläggningen på utländsk brytning.

Han med en fika på Vanilj (av alla ställen?!) med Chocolatebear, det var trevligt, kul att komma ut lite. Det är så tråkigt att vara sjuk.


playing : home sweet home, those dancing days

Ojsan haha! Här försäker man fixa lite lunch. Broccoli och buljong, hur svårt kan det vara? Ganska svårt kanske, pappa kommer nog tro att jag ställt till med eldsvåda när han kommer hem. Men så illa var det inte.

Duscha strax och om ett tag bussen till stan.. Tänkte vänta tills den mesta snön smält bort, det verkar gå ganska fort :)


playing : i know where you live, those dancing days

Jag verkar bli friskare och friskare.

Hade nog behövt sova lite till men det går inte just nu, dom håller på att skotta utanför så det låter massa...

Börjar få lite ont i min rygg igen, fast inte lika mycket som igår. Nu beror det nog mest på att jag spenderat väldigt många timmar i sängen..

Videokväll hos Lina imorgon, innan dess högskoleprovet.

Nu: dusch, vila, fixa hår, buljong, treo+panodil, vila, skomakaren.

playing : actionman, those dancing days

Treo♥Panodil=Sant
Yes, detta är helt klart bästa mixen hitills. Jag känner mig nästan frisk, lite trött bara. Hoppas jag somnar innan det slutar verka bara.

Jag måste in till stan imorgon - till skomakaren. I vanliga fall tycker jag om att gå dit, men imorgon vet jag inte riktigt. Jag vet inte vad han heter, skomakaren min, men han är verkligen en helt perfekt skomakare. Han älskar skor, ovilkorligt. Jag får nästan alltid skäll när jag är där. Han tycker att mina Acne Spiffy var fina: "Åhh! Vilka fina skor..!".
Det är det enda paret han inte kritiserat på något sätt.
Det är stort.



playing : devil look, salem al fakir

Ryggen har nästan slutat göra ont nu, om någon känner för att utmana sitt imunförsvar och komma hit och massera mig är man mer än välkommen.

Jag har suttit framför facebook hela dagen känns det som. Försökte plugga lite matte förut men kunde inte koncentrera mig ens tillräckligt mycket för lite grundskolematte. Pennan bara slutade skriva helt plötsligt, vet inte alls vad som händå. Fick i alla fall lite repetition om spetsiga och trubbiga och räta viklar och sånt... Säkert nyttigt.

Stackars Tufsan sitter hemma och svälter, mamma är i Stockholm så Oskar ska mata henne idag, jag gjorde det igår och det slutade med att pappa fick komma och hämta mig för jag kunde liksom inte komma upp ur soffan, än mindre gå hem haha! Men Oskar kunde visst inte gå dit förens efter träningen.. Men hon lär ju inte tyna bort direkt haha, det krävs nog lite mer för det.


playing : stupid girl, miss li

Uhhh.

Jag drömde om mina skor inatt haha! Kanske lite på grund av feber men ändå.
Nu ska jag plugga lite matte och kurera mig.

playing : children play, anna maria espinosa

ANNA! Skriv något nu då..

Jag måste ju bara visa mitt stöd till, ja främst Alex såklart =)





Annars har jag jobbat idag, ska jobba imorgon - det är mycket nu. Haha!
Det var en kille som fyllde år idag så hans föräldrar bjöd alla på McDonalds, glass och tårta. Vad är grejen med att när man firar något så måsta man äta onyttig mat. Det var verkligen inte gott, eller glassen var ju rätt god men det är ju gott liksom :)
Min lunch idag var alltså en cheseburgare, en glass och typ 8 pommes. Mellanmål var tårta - usch!

Hoppas verkligen att ingen fyller år imorgon.

playing : gothenburg, maia hirasawa


playing : hjälp, markus krunegård

Haha! Kan vet verka så adam?! Nej inte hade jag det, verkligen inte! Vilka dumheter!
Fast jag tyckte nog att det var ganska förståligt ändå.. men så var det ju jag som skrev det också..

TACK för en underbart rolig kväll Malin! Det var verkligen roligt, göra om!!

Jag längtar verkligen efter sommaren nu! Vill ha skorna i handen, stråhatt och klänning.

Nästa helg är det sommartid igen

playing : tasty boy, those dancing days

Hur blev det Erik?!

Jag har klippt Eriks hår nämligen... men jag tror att det blev bra
Kanske
Hoppas det
Haha!

Malin-facebooka

Nästa lördag?

GOD NATT DARLINGS


playing : spaceherosuites, those dancing days

Jag åt en väldigt god glass idag. Själva glassen var kanske inte så jättegod, eller jo det var den men det var inte det som var grejen. Men själva sammanhanget smakade bara hur bra som helst på något sätt. I solen sådär ni vet.

playing : arcady, peter doherty

Panodil och varma filtar,

Time to get ready.

Det var något jag skulle skriva men jag glömde liksom bort det.

playing : the scientist, coldplay

Oj, nu har jag nog sabbat en jacka haha, big time! Den är nog kärd är jag rädd, tar en paus i mitt syande och ser om ajg kan rädda den sen kanske..

Nästa stopp är kemtvätten, vita kavajer och matlagning har jag lärt mig att det funkar inte. Hoppas det inte blir allt för dyrt bara...


playing : lynyrd skynyrd, i never dreamed

Ja kära vänner. Vad gör man i dessa dagar då man inte har något vettigt att göra. Jo det ska jag tala om för er.

Man
...skriver blogginlägg till läsare, t ex avslutar med en fråga som "Vad tycker ni?!" eller som mitt exempel här ovan "..kära vänner"/"..det ska jag tala om för er". Fast "Kära vänner" tycker jag ändå är mer okej än "Vad tycker ni?!".

...beställer svindyra biljetter till Rock Werchter - anses dock som ganska vettigt. Faktumet att de beställdes innan klockan sju på morgonen ger ett plus i kanten, eller en guldstjärna, vad vet jag?

(Nu kommer det bästa)
...skapar en profil på minoutfit.se! Sedan ägnar man nästkommande timma till att ta tusen kort framför spegeln för att få till den perfekta bilden som man sedan laddar upp, flashar med dyra priser och fina märken för att sen troligtvis aldrig logga in där igen.

...man kan även städa sitt rum, men eftersom det kan anses som vettigt hör det inte riktigt hemma på denna listan.

För övrigt åt jag två otroligt goda mackor till frukost idag, keso och vindruvor - vilken SUCCÈ!

Tack och förlåt sverige!

              

playing : the wooden chair, jenny wilson



it's a deal

playing : inget

Natti natti

playing : sonja och siw, miss li

God afton.

Snart ska jag sova, men det känns lite tidigt än. Hoppas på mycket jobb framöver nu. Jag tränade idag, det blev gym. Det är alltid så mycket folk på passen på söndagar eftersom det inte finns så många då.

Ska nog ta och göra mig i ordning och lägga mig i sängen och titta på svt play :) Har sett alla avsnitt av popcirkus, 183 dagar och andra avenyen. Det är sånt jag gör innan jag somnar istället för att läsa som visa andra gör... Men jag har upptäckt hype, om det bara inte vore för dom värdelösa reportrarna/programledarna.

Belgien känns inte lika långt borta som det tidigare gjort.

Jag har kanske hittat en kamera som jag ska köpa, den är söt tycker jag :) Och inte så dyr heller drygt 1500 tror jag. Tänkte be mamma kolla lite närmare på den.

Dont you want to take a shower with me baby

playing : jag vill va' som du, dungen

Jag hittade denna inspelningen på spotify, Dungen – Jag Vill Va' Som Du

playing : tre bröder, ulf lundell

Ulf Lundell – Tre bröder
Peter Doherty - Grace/Wastelands
Olle Ljungström – Hjältar
Olle Ljungström – En apa som liknar dig
Seasick Steve – It's All Good
Nick Cave & The Bad Seeds – Love Letter

playing : en apa som liknar dig, olle ljungström

Ledig idag, än så länge. Lite tråkigt kanske men ganska skönt också.

Sitter här och väntar på någon som ska laga våran värme. Hela övervåningen är kall men undervåningen funkar visst så den värmer ju lite här uppe med.

playing : det betyder ingenting, olle ljungström

Ulf Lundell får ta ett steg åt sidan har jag kommit fram till, för nu ahr ajg lyssnat ordentligt på Olle Ljungströms nya skiva, och det är bra alltså. Hur skön som helst. Jag är ju aldeless för ung för att lyssna på han egentligen eller vad man ska säga men jag såg sokumentären om han. Och sen läste jag att han fick 4 fyrar i gp så då lyssnade jag på den och den var bra.

Det var verkligen tur att jag såg artkeln om NYP i metro idag för annars hade det vart kört alltså.
Fast har inte läst den än, fick inte tag på någon egen tidning, men ska göra det sen tänkte jag.

Får se om det blir bingo ikväll haha, låter rätt kul men ska kolla när jag börjar imon. Matte och idrott - äntligen! Det var bättre betalt också visade det sig.

Jag känner mig helt matt, är hur trött som helst. Men måste packa. Mitt rum denna veckan alltså, katastrof! Det blir så när man är sjuk, jag har liksom börjat städa en låda med massa gamla ridkläder som inte används längre för att göra om den till skolåda men någonstans efter halva vägen tröttnade jag så nu ligger både skor och kläder på golvet.

Nu vill jag verkligen att mars ska ta slut så jag kan köpa lite vårkläder och sen vill jag att våren ska komma, gärna den andre april. Eller ja, våren kan komma nu. Jag hade lite förhoppningar om vår i morse men sen började det ju regna så..

Jag vill sova nu, är helt vattnig i ögonen till och med!
Men nej, skärpning, dags att hämta väskan!

playing : lång dag, lars winnerbäck

Jag somnade inte förens kl tre igår så jag stängde av ljudet och alarmet på mobilen. Vaknade kl 9 och då hade jag fyra missade samtal och massa medelanden från jobb. Borde kanske tagit dom men alla var småbarnsavdelning och jag var inte riktigt i form för det. Sen fick jag ett sms från Sannaskolan om jobb imorgon och på onsdag så jag tog det istället, känns bra :)

playing : inget, ska ju sova

Jag skulle kunna springa göteborgsvarvet nu. Det är fullmånens fel. Jag borde verkligen sova nu.

playing : it's all good, seasick steve

Här har jag gått runt hela kvällen och haft ont i huvudet och när jag väl ska sova så försvinner den.
 
Seasick Steve är hur bra som helst, spotifya honom ni som kan, det är värt mödan kan jag lova

Jag måste börja träna igen, så att jag blir trött när jag ska sova, nu är jag bara trött på dagen, inte på natten

playing : tear stained letter, johnny cash

Jag har jätte ont i huvudet, det finns säkert folk som har mer ont i huvudet än jag men jag brukar inte ha det så då blir det illa när jag väl får det.

Har precis kört till Allum och tillbaks trots min huvudvärk.
Innan dess var det risotto och innan dess var jag och fikade i stan med Adam, det var väldigt trevligt måste jag säga. Jag har en ny idé nu föresten..!

Det var skönt att komma utanför dörren idag i alla fall, smittfri! Har inte varit ute ur huset sen i torsdags, eller nej, onsdags.

Imorgon blir det alltså jobb, ska verkligen försöka få jobb på skola imon, är jättetrött på dagis!! Jag var med Oskar och mamma och handlade skor till Oskar (Vilket var tur föresten, men det är en annan historia), och det var barn överallt!! Helt sjukt! Jag fick nästan panik! Jag såg till och med en kille från Månen haha, men dom barnen tycker jag ju om så det var okej men alla andra! Hjälp!


playing : fyra hjul som rullar, ulf lundell

Ja, då var man inne i festivalträsket.

Det hade verkligen vart hur kul som helst att åka till Belgien, roadtrip och festival i ett. Plus en riktig festival men riktiga internationella band. Men ska man vara kvar i sverige så är det kanske P&L som är bäst, fast nu verkar det skumt med tre dagar temadagar? Dom behöver verkligen en ny informatör, jävla bönder...!

Jag är verkligen taggad på en roadtrip, lasta bilen, eller okej, lasta relesjös bil, full med vänner och typ tält och sen bara åka: Köpenhamn, Berlin, Prag, Wien....

playing : inget

Jag har precis tittat på en av mina absoluta favoritfilmer, Efter Bröllopet. Den är verkligen hur bra som helst. Såg den på bio med mormor första gången, och för andra gången nu. Den var nog bättre denna gången.

Det känns bättre med Linda som tränare nu, det gick riktigt bra idag faktiskt. Även om det kändes som att jag inte gjorde någonting. Det var nog precis det som var grejen, att jag inte försökte så mycket.



Det var denna jag pratade om förut, okej, den kostade visst 350, men det är fortfarande billigt. Jag tycker den är söt i alla fall.
Stråhatten. den och ett par klackar - och sommar då. [http://monkigirl.com/collection.html] ""MODEBLOGG!!!""


Nu ska jag ta en dusch och sen lägga mig i sängen med min dator för att se om det inte finns något lärorika på  svt play, guds gåva till de sjuka och sängliggande. Ja, nu är det kanske inte så illa, men ändå. TYCK SYND OM MIG!


[;)] (Jag kom ihåg att inte blanda likadana parentestecken, något lärde man sig allt under de tre åren!)

Hörde föresten på radion idag att sjukhusen nästan diskriminerar personer med vinterkräksjukan, det är tydligen för många som har så kraftiga symptom att dom måste läggas in. Dessa personer, med vinterkräksjukan, tar visst upp för många platser, platser som personer med andra sjukdommar, inte säkert värre, kunde behöva. Vadå för många? Haha, tänk om man bryter armen samma dag som säg 100 andra, alla kommer in till akuten och där säger dom att nej, vi kan inte gipsa dig också för tänk om det kommer någon som har brytit benet. Kräksjukekvoten är visst fylld (?), nu får ingen mer bli kräksjuk! Idioter.

Over and out

eller förlåt Hampus, OUT.

playing : din tid är ute, ulf lundell

I went wild today, har ätit glass! Men det verkar ligga kvar i magen faktiskt!  Jag måste ha haft väldigt tur för det är verkligen inte alls särskilt farligt jag mår hur bra som helst förutom att jag inte kunde äta på hela dagen igår, eller jo, fick i mig lite buljong.  Så ikväll blir det ridning :) Men kan inte följa med ut för jag smittar tills på söndag visst..

Sitter och tittar på Rock Werchter, det verkar verkligen hur bra som helst, är inte alls imponerad av Peace & Love, Hultsfred är väl okej men då är det ju mycket coolare att kunna säga att man vart på festival i Belgien! Biljettpriset är ca 1500 på Hultsfred och höjs allteftersom, på Rock Werchter är det 1900 ca.  +200 för camping.

Sitter och lyssnar på Ulf Lundell och tittar på Uggly Betty, tänkte äventyra min sjukdom med en kycklingburgare snart.

Det är inget NYP i mars som gäller för mig, NYP=Nyproduserat, så den första April ska jag köpa en klänning som jag har hittat :) Haha! Men den är billig, 300 kr.



playing : grey's anatomy, kanal5




Jag älskar verkligen denhär reklamen, speciellt att scenen är en stor toalett!

playing : en film om olle ljungström, svt2

Igår var det en väldigt trevlig kväll måste jag säga, också i fredags var det en mycket trevlig kväll.

Jag är lite orolig kan jag känna. Imon ska Patrik, och karin, åka till sthlm jättetidigt på morgonen för att skaffa inträdestillstånd till Algeriet, fort tillbaks till Göteborg och direkt vidare till Landvetter för att flyga till Algeriet.
Hoppas att allting går bra.

Sitter och tittar på en film om olle ljungström, han är väldigt speciell... Men man kan inte låta bli att bli fashinerad.

"Det är jättelöjligt, om jag hade velat ta livet av mig hade jag väl tagit mer än bara åtta tabletter när man får ta sex stycken."

RSS 2.0