plek -

playing : i really want you, james blunt


Jag kom bara att tänka på en sak:

Strumpstorlekar. Strumpstorlekar och skostorlekar har ju, eller ska ju ha, en del gemensamt eftersom man väljer strumpor efter vilken skostorlek man har. Ett exempel: skostorlek = 38 strumpstorlek = 37-40. Vad jag ska komma till är att strumporna alltid är förstora! Dom ramlar i princip av! Så varför inte göra strumpstorlek 35-37 till 37-40, då skulle dom ju passa.

Nu ska jag lyssna på David Bowie och packa upp mina kläder.


playing : fest, dungen

Jag lyssnar på Dungen, som kan vara det bästa som någonsin gjorts. Det var så längesedan jag lyssnade på dom att jag var tvungen att kolla på itunes för att veta vilken låt det var.

Just hemkommen från Ida, men alldeles för mycket i magen. På blott några få timmar fick jag i mig: x st digestivekex med choklad på ena sidan (sjukt goda), ungsbakade grönsaker/potatis med grillad kyckling och någon curryhistoria, tiramisu, idas paj med vaniljsås, portvin, min kaka, två mango margeritas. (Föresten: Det medicinska namnet på "kurrande mage" är borborygmus.)

Det kryper runt en minifluga på skärmen.

Underbar låt:




playing : bring me the disco king, david bowie

Idag har jag lånat dessa skivor:

Joan as police woman - Real Life
Katrina & the waves - Walking on sunshine-the greatest hits
Johnny Cash - På Österåker
Kate Nash - Made of bricks
Iron and wine - The shepherd's dog
Grinderman - Grinderman
Bryan Adams - The best of me
Eels - Shootenanny!
Crosby & Nash - Crosby & Nash
Morrissey - "Beethoven was deaf"
Foo Fighters - Foo Fighters
Fleetwood Mac - Behind the mask
Travis - The boy with no name
Thin Lizzy - Johnny the fox
El Perro del Mar - Look! it's el perro del mar
Leona Naess -
Travis - The invisible band
Tom Petty - Highway companion
Van Morrison - Astral weeks





Jag är för närvarande musiklärare. Ganska skoj. Hade en mellanstadiekör idag, dom fick sjunga I natt jag drömde, rätt så nöjd med resultatet.  Speciellt eftersom jag aldrig har sjungit i kör någonsin,haha! Dom trodde att jag var värsta experten och det lät jag dom så gärna tro (även lärarna alltså haha) för då lyssnade dom på mig.
Det är ju en himla tur att jag kan spela gitarr!





Sitter här och kollar på lite kläder, har haft en jättelust att spendera pengar det sistonde. Och det har jag ju gjort såklart så nu har jag inga kvar. Har även endast betalt, på tal om pengar, 80 kronor för en och en halv månads busskort :) Förfalskade smsbiljetter är bland det bästa som finns! Jag är för en gratis kollektivtrafik! Samt lite för snål för att betala 700 kr i månaden för ett busskort, det betyder ju att jag i princip går back minst en dag i månaden som jag åker till jobbet.













playing : as i sat sadly by her side, nick cave and the bad seeds


Precis hemkommen efter att ha spenderat tio minuter på min busshållplats, bussen måste vart i tid för en gångs skull, det var tyvärr inte jag. Inget jobb idag, var bara tillgänglig på förmiddagen ändå, ska träffa patrik i stan sen och fika och ikväll ska vi på bio :) Wall:e.

Jobbade
i måndags, på Solbacken. I tisdags på ProVoice, i onsdags på Pepparkakshuset liksom igår. Börjar trivas ganska bra där, enda dumma är att det är så kall inne, eller svalt är det väl egentligen men med mina mått mätt är det som att vistas i en kylbox. Haha, en kylbox som ser ut som ett pepparkakshus.

Men i alla fall, innan jag åker in till stan ska jag dit igen för att lämna lite nycklar och få min timplan så jag kan kolla lönen sen :D
Hoppas det går på en halvtimme för måste ju med, ja gärna 12 bussen in till stan. Jag ska alltså åka tillö stan via sävedalen. Det var längesedan!

Det är sällan man uppskattar en busstur så mycket som man gör efter en dag på dagis, det är så lungt och skönt på bussen.

Får även hålla med Laura om PRO Convent eller något liknande, dom är ÖVERSALLT!! Vart man är åker med bussen så finns dom där, gamlingarna, pensionärerna. Igår räknade jag till ett tantgäng på 8 tanter. Alla fint uppklädda med nylagt hår. Glömde helt bort att komme när dom gick av, helt plötsligt var dom bara inte där längre, annars hade man kanske kunnat googla eller något. Typ PRO Convent furulund. Haha.

Har upptäckt en ny trend inom armbandgörandet. Få pärlor, vad är det liksom?! När jag var liten skulle det vara så många som möligt och dom dyraste på hela dagis. Jag har även märkt att barnen inte har hört talas om att hoppa hage!!!!! HallÅ! Eller om att väva??!! Vart är samhället på väg egentligen!! Och en annan allvarlig sak, vad hände med dom där tunna stavarna som jag just nu inte kommer ihåg vad dom heter, som man byggde massa höga torn med? Det finns inte en enda på hela dagiset. KATASTROF

Nytt försök. I tid


playing : and no more shall we part, nick cave and the bad seed


And no more shall we part


RSS 2.0