plek -

playing : nobody's child, electric light orcherstra


Ragtime, Magasinsgatan
Skjorta
Patrik the way we love him
Ragtime, Patrik, Warehouse, Jacka, Jag, Student
FÅTÖLJEN
Patrik
Skjorta
Västar
Regler

playing : knife, grizzly bear

Ett klent urval, alla bilder är Linas tror jag i alla fall

Måndag






Onsdag








playing : goin' to acapulco, calexico + jim james

Ska städa huset idag, mamma kommer hem ikväll tror jag. De sista timmarna i frihet.
Sedan fyller min kusin, Ellen, 16 idag så ska på kalas vid fem. Och nu ska jag nog duscha eller något, fast kanske ska städa först.
Och kanske träffa Erik och dom ikväll! Om han fortfarande inte är sur förståss ;)

Men ska nog mest sitta och göra massa quiz på facebook


playing : måndagsbarn, veronica maggio

Jag skulle bara blunda lite, knappt ens något värt att kalla för powernap, typ 15 minuter och jag skulle bara vila lite, stänga ögonen. Det blev inte någon powernap heller, den blev för lång. Jag skulle bara blunda lite, två timmar och 30 minuter senare ringer Lina och säger att hon kommer hit om 20 minuter. Jag trodde det var måndagsmorgon och jobbet. Och det är inte ens måndag imorgon.


playing : my new friend, maia hirasawa

PJAMASPARTY!!
:D

playing : om du vill ha mig, håkan hellström

Alex Schulman möter Björn Ranelid


playing : tro och tvivel, håkan hellström

Slutade klockan 11 idag, helt perfekt.

Är det någon som vill göra något idag?


playing : la ritournelle, sébastien tellier

PAUSA



Ska ta en dusch

playing : oh boy, miss li

Det är bra att ha katt. Men vad gör jag om jag hittar en fästing? Jag hatar fästingar.

Oh boy!


playing : sylvia's mother, dr. hook

Nu har jag startat ett sånt jobbigt projekt, ett som man faktiskt måste avsluta, gärna samma dag till och med.
Det har hängt ner en sladd åvanför min dörr hur länge som helst, men nu är den fixad. Och när jag ändå höll på och flyttade på gaderoben så kunde jag lika gärna måla i några vita fläckar som blev när vi bar in möbler och la lister. Och det resulterade i att jag rensade under sängen, nu ligger det i hallen istället, ska se om jag kan gömma det i uterummet någonstans där mamma inte ser haha

Ska ut och springa sen tänkte jag. En liten sväng i alla fall, kanske.

playing : kinky love, pale saints

Jag och Zelma gick till Furulund och tillbaks. Hade inte vart fel med en powernap nu, men mormor kommer nog snart, jobbigt att behöva vakna igen då. Måste städa mitt rum också, fattar inte varför jag alltid måste göra det.

playing : give my love to rose, johnny cash

Jag gör ingenting, (eller kunde man det?!) och borde verkligen sova nu, sover jag? Nej.

Har ätit scones med mamma och Oskar, duschat jättelänge, fixat håret ändå, fyllt mitt rum med tekoppar, slösurfat så som man bara kan göra på en fredag, skrivit mail till Paula, pratade lite med Kajsa.

Men inte sovit, och jag är verkligen trött.


playing : first time ever i saw your face, johnny cash



Idag är det bara tio dagar kvar till lön

och det är min namnsdag
och jag har en ny tröja
skriver mail till Paula

playing : oskar spelar gitarr

Jag skulle kunna somna nu på en gång. Är helt utslagen. Orkar inte fixa håret nu, gör nog det imon. Eller nog, jag gör det imorgon.

Det är värt att kolla in http://thebassett.blogg.se och dom sjukt snygga denimklänningarna från Acne som finns på bild där.
På tal om sånt, var på freeport idag, lyckat måste jag säga. Köpte i och för sig bara en tröja, men Patrik släppte loss ordentligt.

På måndag från klockan 7am är huset mitt mitt mitt.

Nu ska jag läsa Lauras uppdatering på sin blogg och sen Paulas också och sen ska jag sova!

playing : sweet sister, joachim willumsen

Lyssnar igenom några av GP Scen medtävlarnas låtar, låter rätt okej men inget är ju direkt nytt.. Jag brukade jobbade med han som vann förra året.

Måste säga att jag är lite imponerad av våra nya grannar. Dom började renovera för två månader sen, flyttade in för en månad sen kanske, gifte sig i lördags och nu har dom gjort underverk med vad som brukade vara den tråkigaske trädgården i Öjerjsö. Fast jag har fortfarande bara träffat killen.

Jag fryser jättemycket! Gjorde lite te för att bli varm tänkte jag men då är man själv så kall att man måste vänta lite längre med att dricka teet och då hjälper det ju inte lika mycket.

Jag måste börja skriva på mitt brev till Robinsson!


playing : hurricane, bob dylan

USCH! Vad hände med solen!?
Det är jättekallt här!
Det ser ut att vara ännu kallare ute.

På måndag åker mamma och Göran till Italien, det betyder tomt hus till mig :)
Jobbar helt perfekt nästa vecka också. Bara förmiddagar med start typ 10 och bara måndag till onsdag! Och än så länge bara musik. Lönen blev höjd i Mölndal med så det kan inte bli bättre.

Damsög hela huset förut, takterna sitter i sen scandic, helt klart. Det tog typ en kvart, fast det är ju inte så stort förstås.

playing : quicksand, travis

Snart har det nästan blivit för mycket travis.

Kom hem från mormor för ett tag sen, hjälpte henne att städa. Hon ringde förut och sa att det var en nödsituation (?). Jag trodde Zelma hade bitit av bandaget eller något men henner vänninor skulle visst komma på ett litet oplanerat besök imorgon klockan 11 och hon skulle inte hinna städa ordentligt själv. Så jag fick hjälpa till.


Försöker hitta en ny mobil, vill ha en liten musiktelefon utan touch, ingen vik eller slidegrej eller något sånt som är ganska snygg och definitivt inte en sony ericsson, är så trött på dom nu. Tittar på nokia, dom verkar lite mer robusta liksom


playing : re-offender, travis

Det är hemskt vad man står ut med egentligen haha!
Eller vad man utsätter sig själv för snarare. Just nu sitter jag med blöta strumpor i skorna för att slippa skoskav i fortsättningen, så som man gör med fotbollsskor. Ida sa att det borde ju funka med vanliga skor också, funkar det på fotbollsskor så funkar det väl på kilsandaler? Det återstår att se. Ska i alla fall städa mitt rum nu.
Det är kallt om fötterna.

playing : sing, travis

God Morgon!
Hade planer på att springa bort till golfbanan idag med men så åt jag macka till frukost så det sket sig. Måste vänta mycket längre innan jag tränar om jag  äter macka istället för youghurt.
Det är godare med yougurt också, dumt att jag tog macka då.
Fast gjorde nog det för teets skull. Det är äckligt med youghurt och te tillsammans.

Tittade på Greys anatomy nyss, dom spelade Travis, det var jättelängesen jag lyssnade på dom så nu sitter jag här och tar igen.

Ska duscha nu

Får springa imon istället, eller i eftermiddag kanske, tänkte försöka slå min tid från igår. Det har blivit samma på minuten två gånger i rad, 46. Men kunde vart snabbade igår om det inte var för pollen, det blev så svårt att andas efter ett tag. Egentligen borde jag kanske hålla mig på gymmet men det är ju så fint väder.

playing : 2006, hello saferide

Hade världsmysig dag idag :) Stulna bilder från Kajsa och Lina!



IGEN!

playing : salty lips, sahara hotnights

Det känns bra att springa om samma löpare TVÅ gånger, hon såg jättearg ut.

Men aj, mitt knä, det västra har börjat spöka igen, och min vänstra vad är också helt skum, jag är nog lite skev idag,


playing : seven nation army, the white stripes

Har jobbat idag, i Oxled, har aldrig varit där. Det var kul faktiskt, skönt med småbarnsavdelning när dom inte är helt blåsta, barnen alltså .

Kom hem till mamma idag, måste damsuga mitt rum, det är äckligt katthår och massa sytråd överallt, blä. Måste packa upp färdigt också..

Ska höja ljudet och sätta igång.

playing : oh my lord, nick cave & the bad seeds

Jag GILLAR:

/Duo-extra: White Stripes kommer, men Meg måste gifta sig först med rockhistorien


playing : rather lovely thing, nick cave & the bad seeds

Jag satt och sökte lite random på flickr och så hittade jag denna =) Kan inte sluta älska den filmen, synd att den är hos mamma annars hade jag sett den.

Notting Hill Bench in Perth by urbanphotographer.

playing : hugger i sten, lars winnerbäck

Myser i mitt rum med massa kuddar. Lyssnade på Eddie Vedder men utbudet på spotify var för dåligt för att man skulle stå ut.

Jag och pappa gjorde pizza förut, den blev god.  Och sen tittade jag på Mäklarna, sjukt roligt!

Imorgon är det måndag
igen


playing : roland the roadie & gertrude the groupie, dr. hook

Letade reda på pappas gamla lpskivor.

Kom hem från mamma ganska nyss, jag och Kajsa har ätit pastasallad och lagat mina byxor, eller jag lagade mina byxor och Kajsa satt på facebook eller något sånt, och bjöd på kvitton hahaha!

Gillar att det inte regnat idag.
Fast det är ganska mycket pollen tror jag. Känns så.

Tufsan klättrar på väggarna hemma, hon tror nog att vi svälter henne, och det gör vi ju egentligen. Fast bara lite lagom.

playing : like a rolling stone, bob dylan

 

Dior 1950 flickr







Paris 1950 flickr








flickr


playing : hurricane, bob dylan

:)

Har fortfarande lite ont i nacken efter 1,5 timme på en väldigt obekväm bänk. Det var Oskars konfirmation, lagom kul. Fast det var ganska roligt när dom skulle sjunga, man kan väl säga att det finns kanon och så finns det olika tonarter. Eller när Oskar och hans kompisar skulle göra någon dans med silkesband, lite fjolligt sådär. Resten var ganska, jag vet inte riktigt, tycker det är lite läskigt med kyrkfolk. Det var väl inte direkt jätteroligt.

Fast det var ganska trevligt hemma sen, det var kul när vi skulle gissa hur gammal en av ledarna var, vi gissade på 53, hon var visst bara 33, stackars henne.


Var hos Laura förut, hon åker imorgon!! Fem veckor i NYC, trevligt. Hjälpte henne packa lite :) Gillar hennes nya gaderob, jag vill också ha en sån. Fast i klädkammaren. Och med skohållare eller vad det heter :)

Har äntligen städat mitt rum, det var verkligen illa förut.

Har ansökt om studemedel också, det var lite krångligt att försöka uppskatta lönen mellan 1/1 och sista juni, men det gick tillslut, tror jag. Får väl se om dom ringer och skäller på mig.

Design i profession och i teori, det känns bra!



Mitt sällskap ikväll  :) Me & BOB

playing : divine, sébastien tellier

Roligt att jag lyssnade på samma låt två inlägg i rad, eller ja..
Ska sova nu


playing : the ship song, nick cave & the bad seeds

Prio ett: HÅR
Prio två: SÖMN

Imorgon:
630-1300    Jobb
1300-1700    Baka tårta
1700-1900    Stallet
Så fort jag kan-Natten lång   Kajsa/Sticky

Lördag:
Oskars konfirmation


Klara, färdiga, GÅ!

playing : the ship song, nick cave and the bad seeds





Kände att det behövdes lite bilder

playing : san diego serenade, tom waits

Jag öppnade min dator, haha! Det ni! Hittade efter några försök fläkten och massa dam! Stavas det med ett eller två m egentligen? Så jag tog bort det och nu brummar den inte alls lika mycket! Electrical geni!
Jag måste nog sluta ha datorn i sängen och på golvet.
Och gissa vart jag har den nu? haha i sängen såklart... begåvad som jag är

Jag har också fixat chokladpudding, som nog blev ganska äcklig, avokadon var omogen och stenhård, typ vit. Och hälde i massor med pepparmyntsolja haha, får göra ett nytt försök någon annan gång tror jag.

Nu ska jag packa ihop mig och gå hem till mamma, hämta hennes stegräknare+mina träningskläder+dom kläderna jag glömde i klädkammaren i måndags, undra på att väskan vägde så lite. Sedan åka in till stan, ge räknaren till mamma, dom har någon tävling och hon hade glömt den hemma så va gör en snäll dotter då? Om inte åker och lämnar den så att hon får med stegen som hon skaffar sig på vårruset ikväll. Och efter det träna. Känner att tiden  börjar rinna iväg.

Men det äääär ju så dåligt väder!!!!! USCH! och det är skit att jag inte har någon cykel här, båda är hos mamma.

Lyssnar på denna nu, den är skön: Moto Boy Mustasch Spellista

Seg start idag alltså, dags för kläder?

playing : fortfarande datorn som brummar, lina va sa du om damm?


Jobbade idag, Mölndal. Det var helt okej, sköna klasser och världens underbaraste bambatant.

Var hos Patrik sen, vi fixade hans blogg, den blev snygg helt klart. Check it out : http://thebasett.blogg.se !
Och snart kommer ni kanske hitta flyers runt om i staden med!

Sen tittade vi på House/fotboll(?) och Jimmy bjöd på chips.
 Och nu är jag hemma, pappa har köpt sånt värdelöst bröd.Oskar älskar det. Supervitt toast.

Alex har skaffat facebook, visste du det Laura?

Nej, time to prepare för natt #två utan nässpray sen någon gång i... Mars? Har hört att man kan bli beroende. Det verkar stämma.

Imorgon ska jag träffa Ellen! och Laura! och Ida! Det kommer bli sjukt roliga =D

Måste planera min fredag också...  Hoppas jag inte jobbar, fast jag borde. Men om jag jobbar måste jag hinna med att baka en preinsesstårta (pappa bara räknade helt kallt med att jag skulle göra det - med argumentet att jag gör det bättre än han. What?! Jag gör ju bara som det står på pappret!), rida, duscha, fixa, till sticky med the forever gang.

Och får inte glömma att ringa Theresia! Måste göra det imon.

Undrar vad som hänt lilla Rellan där borta i Brighton? Har inte hört något sen 14/4.


playing : lyssnar på min dator som verkar ha blivit galen, den brummar - massor!

Facebook är konstigt.

Ska nog sova snart.

Ska fika med Ida, Laura och ELLEN i veckan! Shit vad längesen det var vi träffade Ellen!!

Snart kommer Anna hem föresten, typ 20 dar eller något.

Det är  nog något fel på min dator, den brummar verkligen jättemycket. Okej att den kanske gör det ibland, den brukar få ett rus sådär men det går ju över, nu har den hållit på en kvart i alla fall.

playing : mysteries, laleh

 



playing : tony the beat, the sounds

Har spenderat större delen av dagen på gräsmattan. Fyra timmar försvann ganska snabbt måste jag säga.

Jag tror att det bor getingar utanför mitt fönsten eller något.. Det hade ju vart lite jobbigt om det var så.

Är liksom trött och uttråkad samtidigt, vill hitta på något men orkar inte och föresten så har jag en flis i tån så kan knappt gå ändå...
Jag kan erbjuda mig att måla om altanen, bara jag slipper fler fliser. Det gör ganska ont faktiskt, den sitter kvar också. Försökte få ut den på tusen olika sätt men det går bara inte. Först med pincett, sen med nål, sen med nål och pincett, sen fick mamma ta över, sen med ett bad, och nytt försök med pincett/nål vilken slutade i blodbad så nu sitter jag här med ett plåster och hoppas att det löser sig självt. Det är ju rent i alla fall - badade skitlänge.

Jag och Erik ska söka till Robinson för det står skrivet i stjärnorna :) ungefär som Sailor Moon.

Undrar om Kajsa hittade bollen som försvann, fattar inte vart den tog vägen.

Vaknade med träningsverk - så kul hade vi det igår!

RSS 2.0