plek -

playing : like a rolling stone, bob dylan

Mina rubriker kan ibland ställa till med lite problem. Tillexempel nu, jag loggar in på bloggen, kollar runt lite i brist på annat, klickar på nytt inlägg och ska just skriva in rubriken "playing : ..." när jag inser att det är inget som låter, fook. Klickar in mig på itunes, trycker på play och shuffle. Somebody's outside - tråkig. Nästa. Woman - uhh. Nästa. Ge mig mitt liv nu - nja... Nästa. Mr flute man - alldeless för gällt. Nästa. Morning has broken - seg. Nästa. Like a rolling stone - äntligen.

Och nu har jag glömt vad det var jag skulle skriva. Typiskt.
Bra är att nästa låt som kommer att låta är With god on our side.

När jag vaknade i morse hade jag glidit ner frpån kudden sådär som man gör ibland. Det är ibland lite jobbigt att göra det för aniktet blir sådär uppsvullet på något konstigt sätt.

Åh, jag har väldigt tråkigt måste jag säga. Annika, vi måste fixa. Annars tråkar jag sönder.

Skickade iväg ett sms till Jonas, tänkte att fika skulle vara gott. Men det var typ två timmar sen.

Funderar på att åka till gymmet. Fast nä..

Jag har fortfarande inte kommit på vad det var jag skulle skriva.

Jag borde göra om mitt rum hos pappa, funderar på att köpa en burk färg när jag fått pengar på måndag och måla ena väggen. Undrar vad pappa skulle säga då haha, inte så mycket antagligen.

Jag älskar långa låtar. Både Like a rolling stone och With god on our side är ganska långa.

Igår när jag och Simon gick till Korsvägen från PV började vi prata om vart i Göteborg man skulle spränga en bomb om man var terrorist. Vi kom fram till att Liseberg, Heden under Gothia eller Ullevi under en konsert med ståplater nog var några av de bästa alternativen.

Jag ska nog gå och se om det finns något att äta.


playing : goodbye little darling, johnny cash

det är ljust om en timme och imon ska jag jobba, men det gör inget. inget alls faktiskt

playing : gårdakvarnar och skit, håkan hellström

träningsnarkoman
liking it


VIP-rea Velour ikväll - :)  !
liking it



playing : all the nasties, elton john


Min pulsklocka är grym!
Men aningen besvärlig...
Jag tänkte att jag skulle ställa in den här hemma för att slippa allt det där sen så jag satte igång helt enkelt. Vad man skall skriva in är när man är född, sin maxpuls och sin vilopuls. Hur svårt kan det vara? Tro mig, det kan vara skitsvårt.

Jag lovar att jag gjorde precis som det stog i den där boken jag fick med den men det gick bara inte!! Det var helt omöjligt! Så vad gör man, efter drygt en timmes tryckande på knappar bestämde jag mig för att åka till stadium så fick dom fixa det. På stadium höll en kille på i tjugo minuter innan lyckades - vilket kändes ganska bra, att det inte var allt för lätt alltså.

Efter stadium åkte jag till gymmet och sprang på bandet. Med min pulsklocka :) Som fungerade precis som den skulle. Enda problemet är att man blir så sjukt taggad när man kan se på vilken procent man ligger, det gör ju att man pressar mer och mer hela tiden. Hela grejen med klockan är ju att man ska ligga på en viss intervall så jag missade ju syftet lite men det var mycket roligare att pressa. Efter min lilla löprunda fick jag sitta med huvudet mellan knäna i en kvart för jag mådde så sjukt illa, vilket också kändes ganska skönt på något konstigt sätt måste jag säga.




playing : supertramp, the logical song

Hemma.

Jag ska börja träna fem gånger i veckan är planen. Och försöka jobba lite mer också.

Zara drog pengarna från mitt konto i torsdags visade det sig, en vecka efter köpet och dagen innan midsommarafton, vad är det för stil egentligen?

Funderar på att åka någonstans när jag har lite pengar, måste fixa Wow biljett med.

Ska nog söka lite jobb också.

Skitväder.

Nu ska jag äta lite lunch och sen åka till sats, tänkte inviga min pulsklocka :)


playing : roy's keen, morrissey

Weekendväskan packad

playing : starman, david bowie

Nästa vecka blir lite jobbig. Då är det jobb som gäller Måndag 3,5 timmar, Tisdag 3,5 timmar, Torsdag 8 timmar, Söndag 7 timmar.

playing : forbidden fruit, the band

Ååååhhhhh!!!!!! Jag har så tråååkigt!!!!!! Åk någonstans med mig!!!! Ta mig bara bort för ett tag, det är skitsamma vart egentligen. Jag vill bara ha något nytt att göra. Snälla?

Jag är kroniskt rastlös, vad jag än gör. Förutom när jag sover så det brukar jag göra ganska länge numera.

Gjorde en ganska intressant upptäckt ganska nyligen föresten. Igår vid femtiden ungefär köpte jag en klänning, inte särskillt dyr i och för sig, tror att den kostade närmare 400 kr. Jag betalade med mitt kort. Idag när jag loggade in på min internetbank för att kolla hur mycket pengar jag har så har dom inte dragit av någonting för klänningen! Ska kolla nu igen så att jag inte ljuger.

Fortfarande inga pengar som saknas :) Skitbra!!

Och jag vet att det ibland dröjer någon dag eller så innan pengarna dras men då brukar det alltid komma en liten notering som talar om att man har genomfört ett köp, men icke =D 




Jag ska göra en receptpärm.



Det finns nu 10 recept i min receptpärm.
Sen ska jag göra hallonsmoothie men först ska jag träna :)



Okej,
jag kommer till träningen men inte än, måste lite grejer till håret först så hm.... allum (det tar emot ska ni veta) nästa. Skiter i sats tror jag, springer en runda sen istället.



playing : dignity, bob dylan

Känns ganska bra på PV nu, Glocalnet har valt sina kunder väl, alla som har Glocalnet är trevliga. Pratade hur länge som helst med en gubbe på en ö, fast inte så mycket om mobilt bredband för han var 70 - som om det är en bra bortförklaring..  Första lönen kommer imon, fast det är nog inte så mycket, jobbade ju bara lite i maj. Väntar dock fortfarande på lönen från Scandic som skulle kommit i fredags...  Men om jag klagar så får jag nog sparken - om jag inte redan fått det förståss.

Nu ska jag till kiosken och köpa kilon som sedan skall appliceras på min kropp via munnen när jag och Laura kollar på En Prinsessas Dagbok II.

Ska nog gymma imon, kanske i alla fall, eller gå upp tidigt och springa runt Delsjön, kanske i alla fall, eller gå upp ganska tidigt, cykla bort till Delsjön och springa runt för att sedan cykla tillbaks, ja, kanske i alla fall. Man ska aldrig låva något.

Känns allt tomt här hemma i Göteborg nu när både Ellen och Adam har åkt.
Och Ellen, varför har du tagit bort din blogg?


playing : inget

Jag är väldigt seriös med min idé. Bara så ni vet, sånahär idéer blir nästan aldrig av och det är jag jävligt trött på, därför tycker jag att detta ska bli av.

playing : worries, magnus berglund


Det är en sak som jag skulle vilja testa någongång fast inte för att jag inte tycker om det som det är nu, mina kompisar och så. Det vet ni att jag gör :D Eller ja, jag hoppas allt det i alla fall. För så är det ju.

Men jag skulle ändå vilja testa att flytta någonstans någon gång, helt själv. Till ett ställe där man, nästan i alla fall, inte känner någon alls. Typ skaffa en andrahandslägenhet över sommaren och bo och jobba där eller något. Och jag menar inte att man ska flytta till typ alingsås eller borås eller någon sånt utan längre bort, t ex malmö eller sthlm. Skaffa sig ett helt nytt liv för några månader, precis som pk-björn verkar ha gjort massa gånger. Massa nya vänner (som sagt är det inget som helst fel på er som jag har nu haha) och en ny stad. Det hade vart sjukt roligt. Om man lyckas då.




Okej, jag tänkte lite.. och det kanske är  någon som vill följa med ? Det kan ju vara lite väl drastiskt att åka iväg helt själv..


playing : mama, you been on my mind, björn & gustaf


playing : mama, you been on my mind, björn & gustaf


playing : love minus zero, bob dylan

INT3


playing : my doorbell, white stripes







playing : i'll be rested, mavis staples

Återträff med klassen från grundskolan, jag vet inte om jag är supertaggad direkt. Pratade med Niclas och han kände väl ungefär likadant, men det blir säkert trevligt. Det är bara det att man är så inne i sin numera gamla gymnasieklass.

kl 17:00 på Kungsport är det som gäller, i'll be there.


playing : a poem on the underground wall, simon and garfunkle

Idag vaknade jag kl 08:45. Jag får aldrig sova ut på mornarna längre. Och det beror inte på mig egentligen utan på andra mer eller mindre konstiga orsaker... I lördags kl åtta satte mina (faktískt inte så trevliga) grannar igång med att installera en ny markis, toppen! VEM installerar en ny markis klockan åtta på en lördag?! Och de två senaste dagarna har jag blivit väckt av ett litet vägarbete som dom har satt igång med precis utanför våran trädgård, som sagt, inget jätteprojekt men skitstora maskiner! Nu fikar dom så jag ska sova lite medans jag kan haha :)

Det är nu man skulle ha någon annan att sova hos.


playing : inget, alla sover

Jag sa ju det, eller skrev då. Att nästa gång jag skrev här så skulle jag antagligen ha tagit studenten, och det har jag. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om den, Bitterljuv är en ganska exakt beskrivning. Jag kommer sakna klassen, skitmycket.. Det kändes lite konstigt att inte gå till skolan idag även fast jag knappt varit där nu på slutet i alla fall. Imorgon ska vi till Gunnar. Det blir nog det definitiva avslutet eller vad man ska säga. Sorgligt men sant.

Badade i sjön för första gången i år idag, det var inte jättekallt, vi kunde ligga i ett tag faktiskt, jag, Laura och David.
Och jag var först i, värt att nämna :)

Jag har bytt projekt på PV nu, äntligen.

Det är sommarlov... eller nåt.








RSS 2.0