plek -

playing : after the gold rush, neil young

Jag sjukanmälde mig idag, utan att vara sjuk. Egentligen tror jag att jag vill få sparken, mest för att jag är för feg för att säga upp mig.

Jag skar mig i fingret idag så nu har jag tre plåster på fingret, åvanpå varrandra. Men det gör inte så ont, det blöder mest. Hoppas att nageln växer ut snart bara. Oj vad dramatiskt hela-skar-mig-i-fingretdramat blev så fort jag nämnde nageln, för allt med naglar är ju lite läskigt. Ni som var i ellens friggebord den där natten för massa år sedan och såg evil dead II vet vad jag menar (Monstret under golvet).

Imorgon ska jag på Iron Maiden haha, nästan i alla fall. Jag ska jobba där så jag ska ju faktiskt dit.

Ellen, nu vet jag vad du inte vet!! Det var inte helt oväntat...

Idag var det nära trettio grader här, jag har både klippt och krattat gräsmattan och vattnat mammas blommor.

Jag har badat för andra gången i år (tredje om man räknar i havet också, men jag menar i sjön), dåligt jag vet. Får bli bättring. Laura hittade både grundet och stenen, jag tyckte det var för kallt för att simma ut (bara 23 grader). Det är jättelågt vatten.


playing : if love can kill i'll die for you, elin sigvardsson

♥♥


playing : better be, anna ternheim

Jäkla skit att det skall vara ont-i-huvud-väder precis samma dag som jag ska vända tillbaks dygnet på!
Treo och panodil tillsammans funkar helt klart bäst, egentligen skall man väl bara gå och lägga sig igen men jag ska ju som sagt vända tillbaks dygnet.

Idag är det den 8/7 2008 och vi har kommit överrens om att du vill beställa Glocalnet Mobilt Bredband Fri Surf, stämmer det?

Det är 12 grader ute.

playing : such a lonely soul, anna ternheim

Jag skall sova nu, ett försök till att vända tillbaks dygnet. Tanken är alltså att somna nu och gå upp när jag vaknar.

Det är jag och Tufsan som gäller ett par dagar nu, mamma och Göran åker till Bergen.

Kom hem från Flygarns ganska nyss. Vi har kommit på hur man får ut nötterna ur nötmaskinen utan  att betala, men det är ju hemligt förståss.

Känns bra

God Natt


playing : ziggy stardust, david bowie

Med 177,36 kronor på kontot + 30 kronor i plånboken försöker jag nu planera en greklandresa, biljett till Wow, biljett till yran + tåget dit och hem. Det löser sig.

playing : one to blame, anna ternheim

Jag och Ida är GRYMMA på sällskapsspel. Vi levde helt klart det mest intressanta livet av alla, kickarna gav oss styrka!!
Det var en myspyskväll hos laura med god mat och trevligt sällskap. Ida, du missade Guitar Hero!

Jag var på konfirmation idag. Det väckte helt klart en hel del minnen till liv haha! Men två timmar på en hård kyrkbänk i en överhettad kyrka är inte att rekomendera, jag och pappa kom på att man istället skall komma några minuter innan allt är slut och bara vara med på alla kramar i slutet. Då slipper man allt i kyrkan. Det är ändå inga som kommer  veta om ifall man var där eller inte. Det är ju bara att säga att man var lite sen och fick stå längst bak.
Pappa tyckte inte heller att två timmar i kyrkan var så kul, det gjorde inte heller min morbror, Ola. Jag satt mittemellan dom, vilket var ganska roligt. Tillexempel när vi stälde oss upp någon gång, så hade tanten som stog framför oss, hennes tjol hade åkt ner till under rumpan, vilket var otroligt roligt. Hahaha! Pappa och Ola är ganska lika, dom komenterar ungefär samma saker. Det var några som dansade och så var det en kille med där som inte var allt för bra. Först säger pappa: Han är lika smidig som ett kylskåp. Tre sekunder senare säger Ola: Han är lika vig som ett kassaskåp. 

Men det var inte bara jag, min pappa och min morbror som var där. Jag såg även min gamla spanskalärare från högstadiet, Samuel. Ellens mamma och pappa, massa från 9s, jag kan hålla på hur länge som helst.

Jag träffade på Magnus idag också, han var sig ganska så lik tyckte jag allt, vi ska höras framåt veckan - blir nog bra.

Imorgon ska jag på kalas, min kusin fyllde 20 i fredags. Värsta släkthelgen.


playing : only love can break your heart, neil young


I have a friend I've never seen
He hides his head inside a dream
Someone should call him and see if he can come out
Try to lose the down that he's found 

Anna, we're on a mission
   

RSS 2.0