plek -

playing : national front disco, morrissey

PSL partyt på ritz var väl sådär, har nog aldrig vart så nära så många på en gång haha, sjukt trångt. Trevligt men trångt. Och ingen toalett heller. Men bilderna, förutom att dom var upptejpade pappersark på väggen - iden var säkert jättekreaktiv, härligt avspänd och lite alternativ, men idén resulterade dessvärre i skrynkliga papper som mestadels hamnade på golvet, var fina.

Frida Hyvönen och Dungen (GE)




http://blogg.svt.se/psl/
http://blogg.svt.se/llc/


playing : jack the ripper, morrissey

Jag är tillbaks.
Dagen har spenderats på kära gamla Öjersjö Storegård. Jag har återupplevt mellanmål, turer med matvagnen genom korridorerna, mer eller mindre galna åttaåringar i ett vilt bandyspel där allt dom ser är bollen, slänten, pyssel, fia med knuff (baota-fia med knuff), kattguld, allt i sann Storegårdsanda. Anna, vi har verkligen kommit ihåg fritids precis som det var haha! Skillnaden är ju att jag nu måste vara den som säger till om att plocka undan efter sig, inte ta mer än vad man orkar äta upp utan att det är bättre att gå och hämta flera gånger, osvosv. Lite konstigt är det, speciellt när man krockar med Niclas i dörren till köket eller gör pappersdukar för ibland så känns det precis som att man är tillbaks på fritids igen. För det var faktiskt sjukt roligt.

Jag har hittat min framtid :) I Köpenhamn, CBS nästa. Kanske mest för Köpenhamns skull. Kanske i alla fall. Vet inte riktigt.

Är det någon som vill med ut imon?

5 dagar kvar till lön från kulturskolan och 7 från kommunen :)


RSS 2.0